Voorgerechten Carpaccio met Parmezaanse kaas, gepofte cherrytomaatjes, frisse salade en basilicum mayonaise 14,8 Gepofte rode biet dungesneden met rucola salade, vijgen, notencrumble, geitenkaas mousse en balsamico siroop 12,8 Makreel mousse op foccacia toast met Amsterdamse ui, radijs en dille dressing 14,3
Salades Salade met gegrilde pompoen cashewnoten, geitenkaas, rode ui en gepofte tomaatjes 1O,5 Salade met peer cranberry, walnoten, lauwwarme brie en balsamico dressing 1O,5 Kip salade met croutons, augurk, krokant spek, ei, komkommer en gebakken kipreepjes met chilisaus 1O,5
Soepen Fryske mosterdsoep met krokante pancetta en bieslook (kan vegetarisch) 7,3 Wildbouillon met wild poulet, paddenstoelen en groene kruiden 7,3 Pompoensoep met chorizo, knoflookcroutons en creme fraîche (kan vegetarisch) 7,3